BIJ KYLIE

EVEN VOORSTELLEN

Mijn interesse in het menselijk lichaam, de kennis van lichamelijke klachten en de liefde voor gerichte zorg draag ik al vele jaren met me mee. Vroeger heb ik veel en op hoog niveau getennist. Op een gegeven moment begonnen, door de groeispurt, mijn knieën en onderrug klachten te geven. Ik werd doorgestuurd naar een specialist die vertelde dat ik een lichte bocht in mijn wervelkolom heb. De bocht zou verergeren wanneer ik niet mijn grenzen leerde aan te geven en mijn houding- en bewegingen aan zou passen aan mijn groei. Ik deed wekelijkse oefeningen en mijn tennistrainingen werden aangepast om de klachten te kunnen verminderen. Daarnaast begon ik met het volgen van yogalessen. 

Door deze ‘gerichte en persoonlijke aanpak’ kon ik groeien in hetgeen wat ik leuk vind, ‘tennis en yoga’. Het aangeven van je eigen grenzen is van groot belang. Je hebt maar één lichaam en daar moet je zuinig mee omgaan om alles te kunnen doen wat je leuk vindt in het leven.

“Kies je eigen beweging” – Kylie Mensonides

Ik ben Bachelor of Health afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar, lid van de beroepsvereniging (de VvOCM) en aangesloten bij het kwaliteitsregister voor Paramedici. Daarnaast ben ik een gecertificeerd Hatha, Swing, Kinder en Zwangerschapsyoga docente.

BEWEGING

WAT BETEKENT 'BEWEGING' VOOR KYLIE

Beweging betekent letterlijk ‘het veranderen van plaats, stand of houding in de tijd’.

Voor mij betekent beweging het zetten van bewuste & doelgerichte stappen om het meest te kunnen genieten in het dagelijks leven. 
Bij (lichamelijke)klachten is het daarom soms nodig om de leefstijl en (lichaams)houding iets aan te passen. 

Ik geef diverse vormen van yoga- en beweeg groepslessen. Ook begeleid ik mensen één op één ter voorkoming of vermindering van lichamelijke klachten.

‘Doen wat je leuk vindt helpt je bij het maken van bewuste & doelgerichte stappen’.

GA R.UIT

LESSEN

BIJ KYLIE geeft yogalessen aan beginners, gevorderden, kinderen en zwangere dames. Ze geeft oefentherapeutische behandelingen bij (de preventie van) lichamelijke klachten. 

PLAN EEN LES

HEB JE ANDERE VRAAG AAN BIJ KYLIE?

Bedankt! Bericht verzonden.

DSC_0881 2.jpg