BIJ TIM

EVEN VOORSTELLEN

Hallo, ik ben Tim. Liefhebber van bijna iedere sport (paardrijden is niet zo mijn ding).

Op jonge leeftijd heb ik mijn liefde voor sport ontdekt. Ik heb namelijk op hoog niveau getennist. Sport is voor mij altijd een uitlaatklep geweest, een manier om te dealen met alles wat in je leven om de hoek komt kijken. 

Op een zekere hoogte was 'alleen' het uitoefenen van tennissen niet genoeg, ik had een personal trainer nodig. Vanaf moment één was ik gefascineerd door wat ik moest doen en wat hij me vertelde over het menselijk lichaam. Op mijn 16e ben ik stage gaan lopen bij deze trainer. 

Van mijn negentiende tot twintigste heb ik gestudeerd aan de Calo (opleiding tot gym docent). Ik kwam er al gauw achter dat ik iets anders wilde. 

Ik kwam er achter dat ik dichter bij het beweeg proces wilde staan en hiervan wil leren in plaats van uit een boek dat zo ver weg ligt van de praktijk. 

Beweging vind ik mijn hele leven lang al belangrijk. En daarmee bedoel ik niet alleen zware gewichten tillen en veel buikspieroefeningen doen. 

Het lichaam moet sterk, mobiel en flexibel zijn. Als je daarnaast ook nog eens heel veel plezier hebt in sport is alles mogelijk. 

Voor mij is yoga en fitness de perfecte combinatie. Wanneer je ademhaling, focus en flexibiliteit combineert met kracht en uithoudingsvermogen zul je jezelf verstelt doen staan over wat allemaal kan. 

Plezier hebben in sport is ontzettend belangrijk. Tijdens alle lessen, zowel één op één als in de groepslessen, word gelachen (zelfs bij het ondersteboven hangen tijdens de swing yoga, stel je eens voor!).

BEWEGING

WAT BETEKENT 'BEWEGING' VOOR TIM

BIJ TIM: 'Wat is beweging voor mij? Je gezond en fit voelen, genoeg energie hebben om alles aan te kunnen in een dag. Ik zie beweging als een middel om deze doelen te realiseren. 

Maar dat is niet het enige, het is ook iets waarmee je vrijheid en plezier kunt ervaren.  

Tijdens het sporten ervaar je vrijheid en ruimte in je hoofd omdat je fysiek bezig bent. Daarnaast ervaar je ook een heleboel plezier omdat je dingen doet die je nog nooit eerder hebt gedaan en/of hebt gekund.

De rest van de week ben je veel beweeglijker, heb je meer energie en kun je makkelijker van A naar B. Wie ervaart hier nou geen plezier mee?

GA R.UIT

LESSEN

BIJ TIM daagt je in zijn lessen uit om je eigen grenzen op te zoeken. Zijn lessen zijn nuchter en met beiden beneden op de grond. 

LESSEN GEGEVEN DOOR BIJ TIM:

PLAN EEN LES

HEB JE ANDERE VRAAG AAN BIJ TIM?

Bedankt! Bericht verzonden.

DSC_0024 3.jpg