PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING BIJ TIM

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Personal training BIJ TIM is doel gericht trainen met plezier.

 

BIJ TIM doe je functionele training. Dit betekend dat er oefeningen en bewegingen worden beoefend die afgestemd zijn op jou werk, een hobby, het versterken van een zwakke plek in je lichaam of een specifiek doel zoals een hardloopwedstrijd.
Daarnaast wordt er gewerkt aan persoonlijke doelstellingen zoals afvallen, sterker worden, flexibeler zijn of je uithoudingsvermogen vergroten. 
BIJ TIM gebruikt een hele boel verrassende materialen zoals ballen, touwen, kettlebells, auto banden, hamers en houten boxen om de training zo leuk en intensief mogelijk te maken.
Naast het trainen in de mooi Beweegstudio van Rechtuit traint BIJ TIM ook in het bos, langs de IJssel, boven op de spoorbrug of aan huis.

 

BIJ TIM krijg je: doelgerichte, leuke, motiverende personal training waaraan je, naast dat je er persoonlijke doelen mee behaalt, ook nog eens echt wat hebt in je dagelijkse leven.

GA R.UIT met BIJ TIM

DOELEN

KRACHT - UITHOUDINGSVERMOGEN - GEWICHTSVERLIES

HOE PLAN JE DEZE LES?

Om een Personal Training BIJ TIM te plannen kun je gebruik maken van het contact formulier onder aan de pagina, mailen naar info@studiorechtuit.nl, bellen naar +31 6 24706764 of gebruik een van de knoppen hieronder.

CONTACT FORMULIER

Bedankt! Bericht verzonden.