ZWANGER TOTAAL CURSUS

ZWANGER TOTAAL 

CURSUS

ACHT LESSEN

Door de groepstraining van Zwanger Totaal leer je onder andere het lichaam sterk te houden tijdens de zwangerschap, bekken- en rugklachten te voorkomen of op te lossen, fit te blijven en te ontspannen tijdens de bevalling.

De cursus bestaat uit acht lessen van een uur, begeleidt door onze oefentherapeut, BIJ KYLIE, die gespecialiseerd is in de zwangerschap en het bekken. De oefeningen en tips die tijdens de cursus naar voren komen zijn gericht op de rug, het bekken en de bekkenbodem. Daarnaast is er aandacht voor de ademhaling, ontspanning en worden wee & pershoudingen doorgenomen.

Tijdens de partnerles ontvangt de partner praktische tips en oefeningen voor tijdens de bevalling. Door de gerichte oefeningen die je tijdens de cursus leert herstelt het bekken en de bekkenbodem beter na de bevalling.

Bij rug- en bekkenklachten wordt de cursus van Zwanger Totaal vergoed vanuit de aanvullende verzekering voor oefentherapie/ fysiotherapie. Wanneer je geen klachten hebt is het afhankelijk van je verzekeringsvorm of de kosten voor een deel vergoed worden. Je kunt je aanmelden

via www.zwangertotaal.nl. Bij de aanmelding kies je voor de praktijk van Studio Rechtuit in Deventer.

DOELEN

RUST EN ONTSPANNING - FLEXIBILITEIT - STABILITEIT - ADEMHALING - FOCUS

HOE PLAN JE DEZE LES?

Om de Zwanger Totaal cursus in te plannen kun je gebruik maken van het contact formulier onder aan de pagina, mailen naar info@studiorechtuit.nl, bellen naar +31 6 53365794 of gebruik een van de knoppen hieronder.

CONTACT FORMULIER

Bedankt! Bericht verzonden.